February 25, 2005

blablabla

Klein berichtje, tis druk :-)
Aanstaande woensdag is de deadline voor de ALV stukken van Inter-Actief en dan is het fijn als de Kascommissie er nog even naar heeft kunnen kijken. Dus, voor het weekend moest het eigenlijk af. Op het kritieke moment blijkt er dan ook nog eens een hele nare bug in Multivers, het boekhoudprogramma te zitten. Zit je een balans op te maken, blijkt de balans niet in balans te zijn :-S

Naja... Vandaag avondeten gemist en te laat bij Pro Deo om het af te maken. Vanavond wel ongelofelijk lekker getheatersport, lekker energieke les. Leuke scenes gespeeld.

Nou maar ns pitten, morgenochtend weer op tijd op, dan naar nijmegen. Daar bij de opslag van Cauldron eea opruimen en repareren. Zondag nog een verjaardag van mijn stiefmoeder (ze is een schrikkelkindje, dus eigenlijks is ze helemaal niet jarig ;-p).

Anyway, tijd voor bed dus.

Ohja, het gaat ook nog steeds goed met Bombi. Het lijkt erop dat ze vorige week dus gewoon een tijdelijke inzinking heeft gehad, maar dat dat nu weer over is. Ergens vind ik het wel leuk om te denken dat het weer beter is geworden omdat ik d'r zoveel aandacht heb gegeven :-)

/Zzz

Posted by matthijs at 11:46 PM | Comments (0)

February 20, 2005

Katten zijn rare beesten

Ging dat ff anders dan verwacht... Vrijdagnacht met Bombi op mijn buik op de bank geslapen. Om de zoveel tijd werd ik wakker en Bombi met mij. Ongeveer halverwege de nacht begon ze een beetje overeind te krabbelen en wat wankelend te staan. Nog weer een paar uur later probeerde ze van de bank af te wankelen en een stukje te lopen. De avond daarvoor kon ze amper anders gaan liggen, dus er was blijkbaar wat veranderd.

Ik heb haar toen naar de kattenbak gebracht en wat te drinken gegeven. Wilde ze de hele vrijdag niets drinken, nu dronk ze ineens wel. Inmiddels lijkt het of vrijdag nooit geweest is, ze wandelt nu weer op eigen houtje door het huis. Als ze aandacht krijgt miauwt en spint ze weer enorm, echt bizar...

Het lijkt erop dat ze het toch nog wel even gaat volhouden, maar ik reken nergens meer op. Wie weet besluit ze morgen dat het wel weer mooi geweest is?

*pootje*

Posted by matthijs at 01:43 PM | Comments (2)

February 19, 2005

...
Hmm, vandaag begon wel goed. Lekker uitgeslapen met Brenda, daarna lekker wat dingen geregeld en uitgezocht in de faculteit. Lekker een behoorlijk aantal puntjes afgerond die al een flinke tijd stonden...

Halverwege de dag werd het alleen een stuk minder: Mamma belde op dat het slecht ging met Bombi, onze poes. Ze is inmiddels 18 jaar, maar was tot een paar maanden geleden in topconditie. Ze is toen echter heel plotseling, zonder aanwijsbare oorzaak blind geworden. In het begin kon ze zich wonderbaarlijk genoeg prima redden, maar dat werd langzaaam minder.
De laatste weken was ze steeds vaker gedesorienteerd en lag ze bijna constant te slapen. Sinds gister ligt ze nu weer te slapen, maar ze reageert verder eigenlijk niet meer op aandacht. Een keer heeft ze nog wat melk gedronken en geprobeerd te lopen, maar het ziet er naar uit dat het niet lang meer gaat duren.

Ze heeft vandaag de hele avond bij mij op schoot gelegen, het afscheid nemen is al begonnen... Vanavond blijf ik beneden. Ergens hoop ik dat ze de ochtend niet haalt, en dan wil in de buurt zijn...

*snik*

Posted by matthijs at 12:09 AM | Comments (2)

February 18, 2005

DrukDrukDruk

Heb ik het normaal al redelijk druk, deze we[ek|ken] is het nog erger. Over drie en een halve week weer ALV, wat betekent dat de financiele stukken over uiterlijk anderhalve week af moeten zijn. Eigenlijk nog ietsje eerder, want een van onze bestuursleden gaat twee weken naar India...

Nou heb ik een aantal weken terug wel eens gezegd dat ik het niet zo druk zou krijgen, omdat ik toendertijd al met van alles en nog wat bezig was. Nu zit ik toch weer tegen een deadline aan te hikken.
Het is maar goed ook dat ik een paar weken geleden al ben begonnen, want ik heb een hoop kastjes en muren gezien... Tel daar nog eens bij op dat de kastjes en muren niet elke dag werken en al helemaal niet op dezelfde dagen en de lol is compleet.

Maargoed, ik pruts lekker verder en het ziet er naar uit dat het nog best wel eens goed zou kunnen komen :-)

Posted by matthijs at 11:21 AM | Comments (0)

February 01, 2005

Mislukt

Naja, morgen dan op tijd naar bed?

Wel een gezellige avond gehad, afgesloten met kastellingen, het is namelijk binnenkort weer tijd voor de ALV. Dus, tellen, rekenen en uitleggen, kortom, financieel halfjaarverslag maken. Maar dat komt deze week.

Vanavond ook nog lekker zitten klussen aan het gala registratiesysteem, waarmee 3 studieverenigingen het aantal verkochte kaartjes voor ons gezamenlijke gala kunnen registreren.
Het zag er leuk uit, maar damn, wat een lelijk broncode. Uiteindelijk het geheel maar naar mijn pc verplaatst zodat ik er wat meer controle over heb en we een koppeling hebben kunnen maken met de ledeadministratie van Inter-Actief (die overigens ook erg lelijk gecode is).
Naja, een avond vol lelijkheid en hacks dus.

Tijd voor m'n bed.

Posted by matthijs at 03:17 AM | Comments (0)