March 28, 2005

Monkey Island :-D

Monkey Island 3
Ik was gistermiddag ns wat aan het browsen op een computer bij m'n ouders, kom ik Monkey Island 3 tegen. M'n broertje had die een tijdje terug gedownload. Ff gespeeld gisteren, en vanochtend, en toen om 7 uur alsnog maar gaan slapen (ja, er slecht van me... :-S).
Maargoed, vanmiddag nog een beetje gespeeld, en nou issie op :-) Erg gaaf spelletje, zo maken ze ze tegenwoordig niet meer. Alleen een beetje jammer dat er maar een kleine twee dagen spelplezier in zit ;-)

Naja, nu maar weer eens verder met m'n kostuum.

*Aaargh!*

Posted by matthijs at 05:04 PM | Comments (5)

March 25, 2005

"Kings and Queens"

Nou, dus, dat gala. De dress code was "White Tie", oftwel rokkostuum en mouwloze jurk. Maarja, om nou een rokkosttuum te gaan huren voor 1 avondje EUR 100+, dat is niets voor mij. Bovendien houdt ik er al niet van om in pak te lopen, laat staan in rokkostuum. Laat het thema van het gala nou net "Kings and Queens" zijn, dat is iets waar we wat mee kunnen. Brenda en ik zijn lekker wezen shoppen in Utrecht op de lapjesmarkt. Ik had ook nog een paar velours gordijnen liggen die prima van kleur waren, dus we konden aan de slag. Een paar dagen knutselen met de nodige frustratie heeft het plaatje hiernaast opgeleverd. Op het gala bleek dat er ook een verkiezing was, die wij dus met gemak hebben gewonnen... Op zo'n moment verwacht iedereen dat je als net gekroonde koning en koningin de dans weer opend, dus dat hebben we (na een poging om eronderuit te komen) dan maar gedaan. Wonder boven wonder ging het dansen lang genoeg goed, pas toen de dansvloer weer vol begon te stromen en de aandacht van ons weg was, begon ik fouten te maken ;-)
Woensdagavond nog in de Inter-Actief borrelkelder geweest voor de Casino Night. Lekker de hele avond gepokerd en op een gegeven moment zelfs 3 of 4 honderd procent winst gehad, maar aan het eind van de avond heb ik mijn complete startkapitaal van 30 cent helaas verloren...

Vandaag lekker koekjes en een chocoladetaart gebakken, een plotselinge opwelling van Brenda. Het ene moment lig je lekker in bed uit te slapen, het volgende moment sta je in de supermarkt bakpoeder te zoeken om niet veel later met je handen in het deeg te wroeten.

*yum*

Posted by matthijs at 03:34 PM | Comments (0)

March 22, 2005

Van alles en nog wat

Nou zeg, weer van alles gebeurd en ik heb gefluimd om hier dingen neer te zetten...

Vorige week was er Pandora, de jaarlijkse ubergave spygame van Inter-Actief. Gewapend met speelgoedpistolen en rubberen pijltjes, trekken we er op uit om de andere deelnemers (50+) neer te schieten voor punten.
Daarnaast, veel belangrijker, zijn er puzzels die opgelost moeten worden. De puzzels laten je de hele campus rondrennen, om alleen maar meer puzzels te vinden. Het bestuursteam, waar ik in zat, heeft dit jaar de tweede plaats behaald, een unicum in de geschiedenis van Pandora.

Afgelopen weekend weer wezen LARPen, op Iss. Erg gaaf geworden, ik heb zelfs nog een halve dag in de gevangenis gezeten, daarna uitgebroken en ben nu officieel nog steeds voortvluchtig. Nou geloof ik dat niemand eraan heeft gedacht om mijn naam op te schrijven, maar we zullen zien hoe dat de volgende keer gaat.

Gisteravond naar het IDA gala geweest (Inter-Actief, Dimensie en Alembic, daarover misschien later meer. Nu is het tijd voor ontbijt, ik ben alweer te laat ben ik bang....

*zoef*

Posted by matthijs at 12:09 PM | Comments (0)