February 20, 2005

Katten zijn rare beesten

Ging dat ff anders dan verwacht... Vrijdagnacht met Bombi op mijn buik op de bank geslapen. Om de zoveel tijd werd ik wakker en Bombi met mij. Ongeveer halverwege de nacht begon ze een beetje overeind te krabbelen en wat wankelend te staan. Nog weer een paar uur later probeerde ze van de bank af te wankelen en een stukje te lopen. De avond daarvoor kon ze amper anders gaan liggen, dus er was blijkbaar wat veranderd.

Ik heb haar toen naar de kattenbak gebracht en wat te drinken gegeven. Wilde ze de hele vrijdag niets drinken, nu dronk ze ineens wel. Inmiddels lijkt het of vrijdag nooit geweest is, ze wandelt nu weer op eigen houtje door het huis. Als ze aandacht krijgt miauwt en spint ze weer enorm, echt bizar...

Het lijkt erop dat ze het toch nog wel even gaat volhouden, maar ik reken nergens meer op. Wie weet besluit ze morgen dat het wel weer mooi geweest is?

*pootje*

Posted by matthijs at February 20, 2005 01:43 PM
Comments

Aye.. Katten zijn echt wonderlijke diertjes. De onze was maanden terug al van verwacht dattie zou overlijden. Maar elke keer overleefde hij het. Echt geweldig dat je thuiskomt.. en hij is er nog :')

Posted by: Joost at February 21, 2005 03:14 AM

Ja, idd. Hoewel ik vorige week het idee had dat het maar beter afgelopen had kunnen zijn, is ze nu zodanig hersteld dat ik erg blij ben dat het nog niet zover is.

Zolang je kat het nog niet opgeeft, kun jij dat ook niet doen, he?

Posted by: Matthijs at February 25, 2005 11:49 PM