February 25, 2005

blablabla

Klein berichtje, tis druk :-)
Aanstaande woensdag is de deadline voor de ALV stukken van Inter-Actief en dan is het fijn als de Kascommissie er nog even naar heeft kunnen kijken. Dus, voor het weekend moest het eigenlijk af. Op het kritieke moment blijkt er dan ook nog eens een hele nare bug in Multivers, het boekhoudprogramma te zitten. Zit je een balans op te maken, blijkt de balans niet in balans te zijn :-S

Naja... Vandaag avondeten gemist en te laat bij Pro Deo om het af te maken. Vanavond wel ongelofelijk lekker getheatersport, lekker energieke les. Leuke scenes gespeeld.

Nou maar ns pitten, morgenochtend weer op tijd op, dan naar nijmegen. Daar bij de opslag van Cauldron eea opruimen en repareren. Zondag nog een verjaardag van mijn stiefmoeder (ze is een schrikkelkindje, dus eigenlijks is ze helemaal niet jarig ;-p).

Anyway, tijd voor bed dus.

Ohja, het gaat ook nog steeds goed met Bombi. Het lijkt erop dat ze vorige week dus gewoon een tijdelijke inzinking heeft gehad, maar dat dat nu weer over is. Ergens vind ik het wel leuk om te denken dat het weer beter is geworden omdat ik d'r zoveel aandacht heb gegeven :-)

/Zzz

Posted by matthijs at February 25, 2005 11:46 PM
Comments