April 30, 2005

Koninginnedagknutsel

Afgelopen donderdag voor 50 personen pannenkoeken gebakken: Actievelingeneten. Samen met mijn 5 medebestuursleden heb ik alle actieve (commissie)leden van Inter-Actief bedankt door voor hen eten en drinken te verzorgen.
Met twee joekels van koekenpannen (∅ 90 en 100 cm) en dan 10 pannenkoeken tegelijk. Lekker stressen om iedereen te voeren dus :-)

Vandaag lekker knutselen aan een wapenrek voor Cauldron. Zo eerst ff naar de bouwmarkt hout uitzoeken, en dan hopen dat Rob het even met de auto wil oppikken. Daarna nog lekker ff oude zooi bekijken op de vrijmarkt, en vanavond/morgen echt knutselen.

*Zaag....Zaag....Zaag.....*

Posted by matthijs at 10:22 AM | Comments (0)

April 22, 2005

Bata

Woei, het is bijna zover! DE BAAAAATAAAA!

Dus. Ik ga nu (2200) maar ns slapen, om zo (0300) weer op te staan en richting Dinxperlo (Wtf ligt dat nou weer?) vertrekken. Dan lekker proppen het busje van Inter-Actief en op het juiste moment eruit gegooid worden om 5,nogwat kilometer te lopen. Dan weer terug in het busje, en aan het eind van de ochtend (hoop ik) vanuit Barchem (ook zoiets..) weer terug naar Enschede te bussen.
Hopelijk 's middags nog wat slapen, en dan om 1700 begint de laatste etappe, die gelukkig lekker voor m'n flat langs komt. Lekker op het balkon hangen dus, en mensjes kijken :-D
Daarna weer een endje treinen, m'n kostuum voor de Elf Fantasy Fair op halen (ik weet nog niet eens wat ik aan ga doen...) en dan naar Brenda. Lekker slapen, maar wel weer op tijd op om naar de Fair te gaan. Woeiheid. Ik heb nou al zin in uitslapen maandag. Nou alleen nog even regelen dat ik maandag geen kamerdienst heb.

Goed, slapen en straks rennen dus.

*Zzzzoef!*

Posted by matthijs at 10:18 PM | Comments (0)