March 25, 2005

"Kings and Queens"

Nou, dus, dat gala. De dress code was "White Tie", oftwel rokkostuum en mouwloze jurk. Maarja, om nou een rokkosttuum te gaan huren voor 1 avondje EUR 100+, dat is niets voor mij. Bovendien houdt ik er al niet van om in pak te lopen, laat staan in rokkostuum. Laat het thema van het gala nou net "Kings and Queens" zijn, dat is iets waar we wat mee kunnen. Brenda en ik zijn lekker wezen shoppen in Utrecht op de lapjesmarkt. Ik had ook nog een paar velours gordijnen liggen die prima van kleur waren, dus we konden aan de slag. Een paar dagen knutselen met de nodige frustratie heeft het plaatje hiernaast opgeleverd. Op het gala bleek dat er ook een verkiezing was, die wij dus met gemak hebben gewonnen... Op zo'n moment verwacht iedereen dat je als net gekroonde koning en koningin de dans weer opend, dus dat hebben we (na een poging om eronderuit te komen) dan maar gedaan. Wonder boven wonder ging het dansen lang genoeg goed, pas toen de dansvloer weer vol begon te stromen en de aandacht van ons weg was, begon ik fouten te maken ;-)
Woensdagavond nog in de Inter-Actief borrelkelder geweest voor de Casino Night. Lekker de hele avond gepokerd en op een gegeven moment zelfs 3 of 4 honderd procent winst gehad, maar aan het eind van de avond heb ik mijn complete startkapitaal van 30 cent helaas verloren...

Vandaag lekker koekjes en een chocoladetaart gebakken, een plotselinge opwelling van Brenda. Het ene moment lig je lekker in bed uit te slapen, het volgende moment sta je in de supermarkt bakpoeder te zoeken om niet veel later met je handen in het deeg te wroeten.

*yum*

Posted by matthijs at March 25, 2005 03:34 PM
Comments