June 24, 2005

Slaaptekort

Vanavond lekker de boekhouding van Inter-Actief helemaal bijgewerkt, ik ben nu weer eens lekker helemaal bij.
Uiteraard lig ik nu een flinke tijd later in bed dan oorspronkelijk gepland, maar ach, kan ik wel hebben. Morgen op vakantie, dus lekker bijslapen :-)

Komende week een weekje zeilen, dus geen internet bij de hand. Ivm een krappe planning zal dit mijn laatste post zijn voor m'n vakantie, vanaf volgende week vrijdag weer meer.

*woei*

Posted by matthijs at 01:05 AM | Comments (0)

June 23, 2005

millions

Vandaag bij de Sneak Preview in Alahambra de film "millions" gezien. Best een vage film, over twee kinderen, over geloof, over geld. Wel boeiend om te zien, met een lekker bizar verhaal. Weer eens iets anders dan je standaard pulp actiefilm (Batman begins was afgelopen maandag overigens ook wel aardig).

W00t, vrijdag zeilen vanaf Lelystad naar Friesland. Nou al zin in. FF nog wat werk verzetten morgen, maar moet allemaal net kunnen.

Net een goed gesprek met Brenda gehad over iets wat me een klein beetje dwars zit, dat help wel. Nou m'n bed maar ns opzoeken.

*sigh*

Posted by matthijs at 01:25 AM | Comments (1)

June 17, 2005

Eindelijk...

Damn, bugje gevonden. Naja, bugje.. eigenlijk is het prima code, maar MSVC is een beetje kieskeurig. Als het niet is wat ie (blijkbaar) verwacht, dan maakt ie het meteen lekker stuk. Geen foutmelding, waarschuwing niks, gewoon iets doen waarvan je zeker weet het niet de bedoeling kan zijn...
Naja, eindelijk klaar dus. Net m'n bed weer ns in elkaar gezet, aangezien Brenda de komende paar weken niet hier in Enschede is. Eens kijken hoe ie ook al weer slaapt.

*Zzz*

Posted by matthijs at 02:49 AM | Comments (0)

Microsft zuigt.

Argh. Ben je lekker aan het coden voor OpenTTD, lekker code aan het opschonen. Niks structureels veranderen, alleen de boel wat meer leesbaar maken.
Ben je klaar, de code gecommit. Gaan er mensen zeuren dat de seinen en de pathfinder stuk zijn :-S
Na enig statistisch onderzoek blijkt dat alle zeurende mensen (alle 2) hun software draaien onder Microsoft Windows, gecompiled door Microsoft Visual Studio.
Alle andere mensen, met willekeurige andere compilers (hell, ik heb zelfs onder linux een compiler die voor Windows kan compilen en die wel goed gaat) hebben nergens problemen mee.
Argh! Zie dan maar eens het "probleem" te vinden, MSVC interpreteert vast een of ander klein kutdetail anders...
*gefrustreerd*
Bah, bah, bah. Waarom hebben we dit soort problemen nou alleen maar met MSVC en niet op een van de andere 4+ platformen die we ondersteuenen?

*Schop*

Posted by matthijs at 12:22 AM | Comments (0)

June 09, 2005

Killer tomatoes

Zo, net terug van de "nacht vol wansmaak" van Inter-Actief. Lekker foute films gekeken, zoals "Ants in your pants" en "The return of the killer tomatoes". Films die zo slecht zijn dat ze goed zijn.
Ik heb ook een paar smakelijke coctails voorgezet gekregen, dus ik voel de alcohol goed zitten... Ik ben maar weggegaan voor het einde, voordat ze me echt goed zat hebben kunnen voeren. Zo krijg ik ook nog een beetje slaap, morgen om 0830 weer dingen doen bij het EK Robotvoetbal (Live te volgen via internet!).
Dus, weltrusten.

*ouch*

Posted by matthijs at 01:31 AM | Comments (0)

June 02, 2005

Ik ben weer mezelf :-D

Woei, ik ben eindelijk weer mijzelf. In een mislukte poging om mijn telefoonproblemen op te lossen heeft Telfort het voor dinsdag voor elkaar gekregen om mijn telfoonnummer aan Fréderique haar telefoon te koppelen en, je raadt het al, andersom.
Toen ik gisteren eens ging bellen hoe dat nou zat, "waren ze er nog steeds mee bezig". Je gaat je toch afvragen waar ze nou precies mee bezig zijn.
Toen ik aan het eind van de middag nog weer eens informeerde wisten ze me ook te vertellen dat ik niet meer met mijn telefoon moest bellen, omdat ik dan op kosten van Frédereique zou bellen. Het is dat ik zo geduldig ben...

Maar... toen ik vanochtend wakker werd, was ik weer gewoon helemaal mezelf, met m'n eigen telefoonnummer.

Vandaag lekker weinig gedaan, en toch veel. Uitslapen, boodschappen doen, Brenda uitleggen hoe linux werkt, koken, bestuursvergadering. Nou tijd om te slapen, morgen weer vroeg op. Morgen samen met Helena, Frank en Lischanna naar Nemo, het wetenschapsmuseum in Amsterdam (voor de ouderen onder ons bekend als het Nint). Daarna 's avonds lekker naar Paradiso, waar Garbage optreedt. /me heeft er zin in.

*Zzz*

Posted by matthijs at 01:39 AM | Comments (2)