October 29, 2004

Druk, Druk, Druk

Vandaag om 1100 een afspraak met Tonnie Tibben, een b elangrijk figuur binnen de faculteit. Ik heb een paar vraagjes voor hem en ik wil gewoon ff kennis maken.
Daarna om 1130 geloof ik, maar dat haal ik toch niet, een afspraak met 3 andere studieverenigingen (SV's) over het Gala in het komend jaar.
De rest van de middag ga ik de NoiZiA layouten, het meest gave blaadje wat hier op de universiteit uitgegeven wordt.

Vanavond samen met Brenda naar theatersport, kheb er zin in :-)

Posted by matthijs at 10:17 AM | Comments (0)

Hmm, hoe kan ik nu al weten wat hieronder komt te staan?

Al iets te laat om hier nog actueel te zijn, maar dat geeft niets.
Sinds maandag ben ik officieel gechargeerd als penningmeester van Inter-Actief. Dat betekent voortaan dat ik regelmatig om 10 uur in de Inter-Actief kamer aanwezig moet zijn, dus op tijd naar bed. Ik denk dat ik mezelf misschien zelfs eens een ritme moet aanmeten...

Gelukkig beginnen we rustig, omdat het tentamenweek is. De kamer gaat pas om 1200 open, dus ik kan nog wat later opblijven.

Woensdagochtend hadden we wel meteen onze eerste Bestuursvergadering (BV) om 9 uur 's ochtends. Ik ben mijn bestuursjaar goed begonnen door deze eerste echte BV meteen te missen.
Ik zat op dat moment samen met Brenda in de trein onderweg naar haar stage in Amsterdam. In A'dam aangekomen ben ik lekker in de trein blijven zitten op weg naar Enschede.
De avond ervoor ben ik met de laatste trein naar Ermelo gegaan, om Brenda te zien en te spreken. We waren even toe aan een goed IRL gesprek wat voor mij belangrijker is dan de BV de volgende ochtend. We hebben goed en veel gepraat, ook in de trein naar A'dam.

Terug in Enschede had ik teravond hadden we de wisselborrel, ook wel "constitutieborrel" genoemd. Dat betekent in het kort dat je een goede 4 uur met het hele nieuwe bestuur in je pak (ja, ik heb een pak!) op een rijtje staat. Een voor een komen alle andere besturen van verenigingen uit Enschede en een aantal besturen van Informatica studieverenigingen in Nederland langs om een praatje te maken.
Meestal houdt de voorzitter een verhaaltje en overhandigd deze een (ludiek, nutteloos, raar) cadeautje waarna iedereen mekaar de hand schud en men ons feliciteerd met onze "Constitutie", voor de wat ballerige verenigingen, of gewoon onze wissel, voor het "gewone volk" (de gave verenigingen ;-)

Maargoed, na een goede vier uur ben je toch blij als het laatste bestuur geweest is en je lekker op de bank kunt neer ploffen. Na nog een uurtje borrelen werd de avond steeds gezelliger toen de meeste dronken apen naar huis gingen (De borrel was dus gratis...). 's Avonds in een restaurant spaghetti gegeten, leek me wel eens origineel. Naja, dat viel tegen en later zag ik op de (onduidelijke) menukaart dat de spare ribs veel goedkoper waren dan ik dacht. Grmbll, had ik dat geweten :-S

Na het eten nog een paar uur met iemand van Abacus en IAPC in de Inter-Actief kamer nog een kopje thee gedronken, erg gezellig. En dus weer eens te weinig slaap, daar gaat mijn plan voor een ritme.

Nou zit ik dit te typen, dus ook niet echt goed voor mijn op-tijd-naar-bed-plan...
Naja, morgen beetje op tijd op, 3 afspraken en dan 's avonds lekker samen met Brenda theatersporten :-D
Zaterdag lekker samen winkelen en dan zondag nog iets doen ofzo. Iig een Brenda-weekendje dus.

*knuff*

Posted by matthijs at 01:28 AM | Comments (1)

October 21, 2004

*Vroeg*

Auw, al weer vroeg op... Dit is nou al de tweede dag dat ik om 9 uur een afspraak heb, wederom ben ik weer te laat naar bed gegaan.

Het was gisteravond, evenals eergisteravond erg gezellig hier en bij fanaat samen met meis, Govert en Joost :-)

Morgen uitslapen :-D

Posted by matthijs at 08:26 AM | Comments (0)

October 03, 2004

Lekker lui

Yay, een lekker dagje niets doen.

Ik had eigenlijk gepland om flyers te gaan maken en aan de Inter-Actief begroting te werken, maar toen een huisgenoot binnen kwam en opmerkte dat "het wel behoorlijk aan het dichtslibben" was op mijn kamer, vond ik dat het tijd was om eens op te gaan ruimen.

Ik kwam weer van alles tegen dat ik al tijden niet meer had gezien, en ik heb zelfs een nieuwe T-Shirt techniek geleerd, erg cool. Werkt best goed. En je moet toch iets doen he?

Eindelijk ook weer eens lekker tijd om Brenda te spreken, daar is het de laatste week ook veel te weinig van gekomen...

Posted by matthijs at 10:08 PM | Comments (2)