September 19, 2005

Moei

Afgelopen weekend was Shadowrifts, het evenement waar ik niet meer aan mee organiseer. Ik ben er ook niet geweest, maar ben samen met de mensen die ook gestopt zijn bij Cauldron, samen geweest bij iemand thuis.
We hebben daar via telefoon een oogje gehouden op Shadowrifts. Toen bleek dat het evenement niet helemaal optimaal ging, konden we het niet helpen daar stiekem een beetje blij om te zijn. Blijkbaar kan Miguel het dus toch niet zonder ons.
Als ik nu reacties op het Cauldron forum lees zie ik dat een hoop mensen zich toch nog wel hebben vermaakt, daar ben ik blij om. Uiteindelijk gaat het om de spelers, die moeten een tof evenement krijgen waar ze voor hebben betaald. Hoeveel mensen van de spelleiding er ook mee kappen.

Verder hebben we nagedacht over een nieuwe vereniging, aangezien Lextalionis, een vampire LARP, nog steeds georganiseerd gaat worden door "ons". Omdat dat modern age ipv fantasy, heb je ineens hele andere props. Ik heb afgelopen weekend een schuimrubberen pistool (Een Heckler & Koch Mark 23) gemaakt, met opdraaibare silencer. binnekort ns kijken hoe dat wordt als je het latext.

Nu zit ik al weer in Enschede, ik heb een zondagavondje en nachtje met Brenda opgegeven om alvast naar Enschede te komen zodat we morgenochtend op tijd met mijn hele ontwerpproject groepje kunnen overleggen. Afgelopen vrijdag hebben we overlegd met de opdrachtgever en zaterdag is ons vijfde groepslid uit Amerika teruggekomen, dus kunnen we echt los.
Nou blijkt alleen dat hij 's ochtends ook een minor-bespreking heeft die niet misbaar is, dus kunnen we alsnog niet met z'n allen overleggen. Teehee, was ik nou maar gewoon thuis gebleven met het voornemen op tijd op te staan....

Naja, nu maar ns slapen, veel te weinig geslapen vannacht (Wel met twee vrouwen in 1 (dubbele) slaapzak, dat maakt een hoop goed ;-)

Posted by matthijs at September 19, 2005 12:21 AM
Comments