August 21, 2005

Stuk, stukker, stukst

Zoals mensen misschien wel is opgevallen, is de website van Inter-Actief (geen linkje, want:) stuk. Vanavond samen met Bas, iemand van de beheercommissie gesleuteld aan de server. De boel is allemaal opnieuw geinstalleerd, onder FreeBSD ipv OpenBSD, die laatste gaf wat problemen.
Tijdens het overzetten bleek ook dat er een probleem was met de harde schijf van MSDNAA, waarvan een gedeelte van de gegevens kwijt zijn geraakt. We hopen dat er iemand nog een backup heeft...

Morgen weer verder klussen, maar dan in m'n eentje. Bas gaat morgen het PIP begeleiden: Pre-Introductie-Practicum. Dan nodigen ze alle 0dejaars dames die technische studies gaan doen een paar dagen eerder uit, en krijgen ze computeren voor dummies... Beetje suf, maar het schijnt wel gezellig te zijn.

Naja, nu maar ns slapen, Brenda komt morgen naar Enschede met d'r broertje die gaat verhuizen. Niet te laat opstaan dus, misschien kan ik nog wel wat klussen voordat ze er is.

*crash*

Posted by matthijs at August 21, 2005 02:31 AM
Comments

We gaan pas rond half 1 hier weg en moeten nog langs bij iemand om zijn zooi mee te nemen. Vervolgens gaan we klussen bij Chris thuis. Dus het zal ergens aan het eind van de middag worden dat ik bij jou ben, denk ik. Je kunt dus nog genoeg doen hoor.
kusje ~B~

Posted by: Brenda at August 21, 2005 11:45 AM