December 26, 2004

Yay, cadeautjes!

Yay, het is kerstmis :-D
Helaas niet wit dit jaar, maar warm en regenachtig, maar dat neemt niet weg, dat ik cadeautjes heb gehad. Gisteravond bij Brenda thuis kerstdiner gedaan, een nieuw recept uitgeprobeerd met zalm en pasta. Viel een beetje tegen, de ovenschaal met zal veranderde in een moerassige bak met saus en een bodem van roze vis. Na het afgieten was het allemaal nog prima te eten.
Nja, toen dus cadeautjes... Ik heb eindelijk een goede grote wasmand gekregen, misschien dat mijn kamer voortaan dan wat netter blijft. Verder een lekkere warme muts, want mijn nieuwe jas heeft geen capuchon meer. Nog een mooi kistje, beetje ouderwetste look (LARP-geschikt dus). Een handig jagersmes, ideaal voor tijdens het opbouwen van een LARP ofzo. En een paar doosjes thee, Avondmix, Zonnemix en Sterremix. Yum!

Vanavond gezellig met de hele familie in Harderwijk kerstdiner, morgen komt Brenda weer. Dan deze week nog weer naar Enschede, nog wat boekhouden voor Inter-Actief. Oud en nieuw in Deventer, daarna nog weer naar Enschede, en dan houdt mijn planning op, want dat is meer dan een week in de toekomst ;-)

Vrolijk kerstfeest nog in ieder geval, met veel leuke cadeautjes!

*knuffel*

Posted by matthijs at 01:36 PM | Comments (0)