November 04, 2004

Groningen :-)

Gisteren een drukke klotedag gehad....
Begon lekker met te laat uit mn bed komen. Niet toegekomen aan het leren van het boekhoudprogramma en aan het uitzoeken van de borreltarieven. Veel te lang bezig geweest met het tellen van de kas, dus een half uur later dan gepland bij de bank aangekomen.
Ik was uiteraard ook nog eens mijn paspoort vergeten, dus ik moet volgende week nog een keer naar de bank :-S Daarna de trein naar Groningen, wisselborrel van FMF. We konden niet met Abacus (bevriende wiskunde SV) meereizen omdat we een half uur later gingen.
Klein lichtpuntje: toen we bij FMF aankwamen waren de mensen van Abacus ook nog maar net aangekomen, ze hadden de verkeerde bus genomen. Heheheh. *eg*
Borrel was niet zo denderend boeiend, hoop politiek gelul over een landelijk symposium. Blij dat ik eindelijk weer weg mocht.
Vanaf dat moment werd de dag weer beter. Ik had met meis afgesproken om langs te gaan, ik zou haar ophalen van haar werk (V&D). In een keer zonder vragen ernaar toegelopen, ik had werkelijk geen flauw idee waar het was. *trots*
Ik was een half uurtje te vroeg, dus ik ben maar een paar stukkies pizza gaan eten bij zo'n pizza hut achtige tent tegenover de V&D, kweeniemeer hoe die heet. Bleghie, dat was de slechtste pizza die ik ooit gehad had.... But hey, het vult... En de milkshake was wel lekker :-)
We hadden afgesproken bij de ingang van de V&D, maar om 8 uur ben ik maar eens naar de personeelsuitgang gaan zoeken en heb ik daar gewacht. Toen samen even langs de supermarkt gewandeld voor broodbeleg en met de trein naar Haren naar haar huis.
Gezellig een kopje thee gedronken en wat gekletst, ondertussen het Onno moeilijk makend door allebei tegelijk op IRC te verschijnen en toch te beweren dat ik niet thuis was. Hij snapte er niets van ;-)
Lekker geslapen en vanochtend weer op tijd naar Enschede voor een bestuursvergadering. Direct daarna weer naar Harderwijk om mijn verjaardag te vieren bij mijn vader. Nu ben ik weer bij mijn moeder om zo Treasure Planet opgedrongen te krijgen van Brenda (Nou is ze helemaal verontwaardigd dat ik dit schrijf, maar het valt wel mee hoor ;-) )
Goed, ik ga dus nu Brenda een knuffel geven en dan film kijken.

Doei.

Posted by matthijs at November 4, 2004 11:20 PM
Comments

Je weet zelf ook dat je niet per se die film hoeft te kijken als je niet wilt.....

En wat ben jij gemeen om blij te zijn dat iemand anders te laat komt. :p

*knuf*

Posted by: Brenda at November 4, 2004 11:27 PM

Jawel hoor, IK WIL, IK WIL! ;-p

*knufje*

Posted by: Matthijs at November 4, 2004 11:28 PM